25.2.2013

One Piece: Punk Hazard

Aah, luin parina yönä Punk Hazardin alusta loppuun ja tykkäsin + himoitsin! Lyhyempi verrattuna muihin pitkiin eeppisiin arkkeihin mutta silti oikein mojova tapaus. Paljon vanhoja hahmoja, hahmoswappeja, repeillytyksiä (esim. Robin,  Zoron mielikuvitus), ja kaikkee!
Trafalgar Law, Fak yeah! Onneks se astu hetkeks Luffyn remmiin, oon tykänny siitä alusta saakka!

JA TÄSÄ USOPPI ON NIIN PARAS:



Ja koko poppoo :3

9 kommenttia:

AnonZoro kirjoitti...

Kiitos spoileista :3 Kostoksi jätän tämän tähän https://dl.dropbox.com/u/15434121/Op_taulu.jpg

Mia kirjoitti...

no aattelin kirjottaa spoil warning mut aattelin et kai ihmiset tajuu se ite :D

Mia kirjoitti...

Ja iha jännä taulu, miks se on paloissa? :D

AnonZoro kirjoitti...

eipä voi mitään ku silmät syö tuon kaiken infformaation ennen ku aivot tajuaa sen :D mut oliki tarkotus tässä lähipäivinä lukea punk hazard:n asti :)

hyvä kysymys toi, että miks se on paloina, kun en tiiä itekkään oikein.. siinnä nyt vaan kävi niin :D pitäskin tehdä uusi tollanen :3

Mia kirjoitti...

kantsii lukee kyllä :) mites niitä teet?

AnonZoro kirjoitti...

kuhan ekaks osaisin päättää, että katonko ekaks animena loppuun ton arc:n vai lukisko eka :D Mut joku kuva tulostetaan aika isona ja monisivusena, sit sit leikataan vaikka kovasta pahvista sopivat palat ja siihen sit decoupage-lakkaa siihen palalle, ja se sit kuva kuva siihen ja vielä parikolme kerrosta decoupage-lakkaa päälle. rinse&repeat.. pahvin tilalla voi sit käyttää vaikka laattoja yms. :D

Mia kirjoitti...

Animen kattominen putkeen on parasta :D ja lukeminenkin tietty. Oon kyl kattonu nyt kiltisti animee melkei viikottain. Onneks maltoin venaa noiden mangojen kans, oli luxusta lukee koko prutku kerralla :)

mut kuulostaa iha jeessilt!

AnonZoro kirjoitti...

Animen katselu putkeen, en halua edes muistella moista, ja lukeminen kans (bleach:n luin kolmeen päivään, johonkin c530 asti).. Joo, pakko se on pari jakso viikossa katsoa!
Aattelin alottaa hunterxhunter:n lukemisen tässä kohta puoliin :)

mut nyt uusin OP, ku tullu näköjään ihan hetki sitten!!

Mia kirjoitti...

ai on vai? missä?

Pink Ice Cream Bar